GreenCube
   Home   Advies   Webshop   Over ons   Contact

Over ons

GreenCube is een onderneming die zich specialiseert in het aanbieden van toepassingen die bijdragen tot een energiezuinige leefomgeving.

In ons gamma zitten o.a. de meest energiezuinige types van wasmachines, droogkasten, koelkasten en stofzuigers, producten om de luchtdichting van uw passiefhuis te verzekeren en toepassingen om uw folies en isolatie te beschermen.

Wij begeleiden zelfbouwers en aannemers stap voor stap in het correct luchtdicht maken van een woning, op plan maar ook op de werf.

Onze luchtdichtingsproducten zijn ook beschikbaar voor aannemers en handelaars.

Verder kan u bij ons terrecht voor advies bij het bouwen van een energiezuinige woning of passiefhuis. We verzorgen de EPB berekening van uw nieuwe woning, en de EPC berekening van de woning die u wenst te verkopen of te verhuren (vanaf 2010).
We kunnen een persoonlijk planadvies geven, waarbij het volledige plan en, indien beschikbaar, het lastenboek overlopen wordt.

Heeft u vragen over bepaalde producten of toepassingen, kan U ons steeds emailen op sales@greencube.be of bellen naar 011 36 00 10.

 
Over Greencube


Berekeningen
EPC berekeningen
EPB berekeningen
PHPP berekeningen
PH certificatie dossier
Adviesverlening
Planadvies
Werfadvies
Studie luchtdichting
Controle
Blower door test
Verkoop
Luchtdichtingsmateriaal
Elektrische installatie voor
energiezuinige woningen


GreenCube | Russelbeekstraat 39 | BE 3590 Diepenbeek | Tel: +32 11 36 00 10 | Fax: +32 11 36 00 11 | E-mail: sales@greencube.be
Cobalt Group BVBA | BTW BE 0806.684.959