GreenCube
   Home   Advies   Webshop   Over ons   Contact

Advies

Energiezuinig bouwen wordt steeds belangrijker. Goed isoleren, ventileren en de luchtdichtheid verzorgen, zijn dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is immers onmogelijk om gecontroleerd te ventileren, als de buitenschil van een gebouw vol luchtlekken zit. Ook de isolatie wordt teniet gedaan door de koude lucht die via lekken en kieren in de woning dringt. Maar wat houdt dat juist in, luchtdicht bouwen?

GreenCube wil meer doen dan enkel materiaal verkopen. We willen zeker zijn dat onze producten correct gebruikt en geplaatst worden. We willen tevreden klanten, die in een aangenaam, comfortabel en energiezuinig huis wonen. We willen meebouwen aan een enegiezuinigere wereld.

Hoe doen we dat? We bieden onze klanten praktisch en persoonlijk advies over onze producten, het gebruik en de eigenschappen hiervan. Onze klanten kunnen bij ons steeds terecht met vragen over luchtdichting en energie. We kunnen zowel aannemers als zelfbouwers begeleiden bij de correcte uitvoering van de luchtdichting. Dit kan via advies over de aanbevolen producten, maar ook via persoonlijke begeleiding op de werf. Het advies wordt altijd afgestemd op maat van de klant, om zo goed mogelijk te voldoen aan uw vraag.

Verder kunnen we ook de EPB-verslaggeving van uw bouwproject verzorgen, en de EPC- berekeningen doen voor de woning die u wenst te verkopen/verhuren. We kunnen een planadvies op maat geven, waarbij we uw volledige bouwproject overlopen.

Voor meer info hierover kan u een e-mail sturen naar sales@greencube.be

 
Advies


Berekeningen
EPC berekeningen
EPB berekeningen
PHPP berekeningen
PH certificatie dossier
Adviesverlening
Planadvies
Werfadvies
Studie luchtdichting
Controle
Blower door test
Verkoop
Luchtdichtingsmateriaal
Elektrische installatie voor
energiezuinige woningen


GreenCube | Russelbeekstraat 39 | BE 3590 Diepenbeek | Tel: +32 11 36 00 10 | Fax: +32 11 36 00 11 | E-mail: sales@greencube.be
Cobalt Group BVBA | BTW BE 0806.684.959